Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@01:56:30 GMT

گزارش تسنیم نتیجه داد؛ معادن نطنز ساماندهی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۱۳۶۷

گزارش تسنیم نتیجه داد؛ معادن نطنز ساماندهی می‌شوند

گروه استان‌ها - با پیگیری خبرگزا ری تسنیم مقرر شد معادن نطنز ساماندهی و ضایعات آنان از بستر رودخانه جمع شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  نطنز ، خبرگزاری تسنیم در گزارشی با تیتر "تخریب قلعه وشاق و محیط زیست نطنز با فعالیت معادن؛ چرا مسئولان سکوت کردند؟+ فیلم" به مشکلات معادن نطنز پرداخته بود و مسئولان نیز نسبت به این گزارش واکنش نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیگیری صورت گرفته گزارش تسنیم به نتیجه رسید و مقرر شد معادن نطنز ساماندهی شده و ضایعات آنان نیز به صورت مدیریت شده امحا شود و از رهاسازی در بستر رودخانه جلوگیری شود و صاحبان معادن نسبت به این اقدامات پیگیری لازم را انجام دهند.

منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز با اشاره به فعالیت 70 معدن در شهرستان نطنز اظهار داشت: در این نشست موضوعاتی از قبیل سیل، حوادث جاده‌ای، برق و معادن  مطرح شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اقدامات لازم برای کنترل کانون‌های گرد و غبار در هشت سال گذشته تاکید کرد: 59 هزار و 35 هکتار عملیات بیابان‌زدایی معادل اعتبار 64 میلیارد تومان انجام شده است و 10 هزار هکتار نهال‌کاری و 806 هزار هکتار مالچ‌پاشی بر روی عرصه‌های با توان ایجاد گرد و غبار اجرا شده است.

«خرشک» رودبار گیلان زیر آوار مافیای معدن؛ یک دهه اعتراض روستاییان به جایی نرسید + فیلممنطقه آزاد ماکو مهمترین منطقه تجاری، ترانزیتی،‌ صنعتی و معدنی کشور استوزیر صمت در آذربایجان‌غربی: سیاست ما حرکت معادن در توسعه متوازن منطقه‌ای است/ هدف‌گذاری افزایش 20درصدی تولید معدن طلای "زره‌شوران"

وی به موضوع  بیماری سالک اشاره کرد و گفت: 90 کانون بیماری سالک در استان اصفهان شناسایی شده است و با توجه به کم آبی و فعالیت کانون‌های گرد و غبار این بیماری تشدید می‌شود که نیاز به اعتبار 15 میلیارد تومانی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان و کاشان است تا در راستای مبارزه با بیماری سالک در اصفهان اقدام شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین با اشاره به مصرف بالای برق در سطح استان افزود: کم بارشی سبب کاهش حجم مخازن نیروگاه‌های برق‌آبی در کشور و کاهش تولید برق نیروگاه‌ها و ایجاد عدم توازن تولید و مصرف برق شده است و وزارت نیرو با هدف تأمین برق پایدار، اجرای برنامه مدیریت مصرف با همکاری تمام مشترکان را به اجرا در می‌آورد.

وی گفت: حمایت کشاورزی برای خاموش کردن پمپ‌های آب چهار ساعت در شبانه روز، خاموش کردن روشنایی سرمایشی پس از مدت کار، تنظیم وسایل سرمایشی کاهش مصارف ساختمان‌های اداری و نهادهای عمومی و بانک‌ها و کاهش مصارف مشترکان پر مصرف خانگی و تجاری با استفاده از استارت آپ‌ها، شناسایی و جلوگیری از فعالیت مصارف غیرمجاز رمز ارز، اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی و فرهنگ‌سازی اصلاح الگوی مصرف اشاره کرد.

شیشه‌فروش در خصوص موضوعات و مصوبات نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان نطنز نیز  گفت: مقرر شد معادن منطقه نطنز علاوه بر خودداری از رهاسازیِ ضایعات و نخاله‌های معدنی در حریم و بستر رودخانه‌ها، هر چه سریعتر، ضایعات سنگ را جمع‌آوری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اقداماتی برای جلوگیری از حوادث غیر طبیعی صورت گرفته از جمله اجرای طرح مطالعاتی حریم بسترهای رودخانه به طول 64 کیلومتر که امسال 50 کیلومتر آن  در دست اقدام است و برای تعیین حریم رودخانه نیز مطالعات اولیه انجام شده است.

شیشه فروش گفت: اداره آب و فاضلاب با همکاری جهاد کشاورزی نطنز نسبت به تامین آبِ شرب و آب مورد نیاز باغات از طریق آبرسانی سیار در روستا‌ها و مناطق کم آب در فصل تابستان اقدام کند و اداره منابع آب نطنز موظف شد امسال، پنج کیلومتر از مسیل‌ها و رودخانه‌های اصلی شهر نطنز را لایروبی کند و مقررشد شهرداری نطنز با همکاری اداره منابع آب، برای 500 مترِ دیگر از مسیل‌ها و رودخانه‌های پرخطر، دیواره ساحلی و طرح هدایت و جمع آوری آب‌های سطحی بسازند.

شیشه فروش در ادامه با اشاره به موضوع تردد خودرو های  شوتی در ازادراه اصفهان – نطنز – کاشان اشاره کرد و گفت: جهت جلوگیری از این نوع رفتارهای غیر قانونی و بروز حوادث جاده‌ای احتمالی  مقرر شد یک مکان ویژه  ایست بازرسی در این مسیر راه‌اندازی شود.

انتهای پیام/804/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان معادن نطنز شیشه فروش مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۱۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت

ایسنا/گیلان رئیس شورای شهرستان رشت، با بیان اینکه در فرایند مدیریت زباله باید تفکیک از مبدا جدی گرفته شود، گفت: دفنگاه سراوان به محیط روستایی آسیب زده است.

مجید عزیزی امروز، ۱۱ اردیبهشت ماه در جلسه شورای اسلامی شهرستان رشت، با اشاره به چالش های زیست محیطی در سطح شهرها و روستاهای این شهرستان، اظهار کرد: برای رفع چالش ها باید بین مردم و مسئولان تعامل ایجاد شود و شوراهای شهر و روستا حلقه وصل مردم و مسئولان هستند.

وی با تاکید بر لزوم مطالبه گری شوراها از مسئولان برای رفع مشکلات و چالش ها، افزود: امروز چالش زباله در گیلان بر کسی پوشیده نیست و دفنگاه سراوان به محیط روستایی آسیب زده است.

رئیس شورای شهرستان رشت با بیان اینکه در فرایند مدیریت زباله باید تفکیک از مبدا جدی گرفته شود و سپس به فکر زباله سوز باشیم، عنوان کرد: زباله های ریجکتی پس از تفکیک و پردازش و جداسازی و بازیافت، باید به زباله سوز برده شوند.

عزیزی رفع مشکلات زیست محیطی دو رودخانه رشت را بسیار مهم دانست و گفت: زرجوب و گوهررود باید نماد توسعه گردشگری شهر رشت باشد و به اقتصاد استان کمک کند و لذا باید برای ورودی های فاضلاب و پساب به این دو رودخانه چاره اندیشی کنیم.

محمدجواد حسن پور، سرپرست معاونت عمرانی فرمانداری رشت نیز، پسماند را دغدغه شهر و روستا دانست و عنوان کرد: بار اصلی جمع آوری و امحای زباله های استان گیلان بر عهده شهرستان رشت است.

وی با اشاره به افزایش جمعیت استان و شهرستان رشت به ویژه در تعطیلات آخر هفته، افزود: افزایش جمعیت موجب افزایش هزینه ها در همه بخش ها از جمله مدیریت پسماند شهرستان رشت می شود.

سرپرست معاونت عمرانی فرمانداری رشت با تاکید بر لزوم کاهش ورود زباله به دفنگاه، خاطرنشان کرد: به دنبال «زباله صفر» در دفنگاه هستیم که در این راستا تقویت ناوگان جمع آوری و حمل زباله و گسترش کارخانه کود آلی را دنبال می کنیم.

دکتر سید محمود رضوانی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در ادامه، از زباله و پسماند به عنوان معضل حوزه بهداشت و درمان یاد کرد و ادامه داد: یکی از معضلات جدی استان گیلان سالمندی جمعیت است.

وی جمعیت سالمند را نیازمند حمل و نقل و مبلمان شهری و ساختمان سازی و... مناسب دانست و بیان کرد: سالمندی تبعات بهداشت و درمان دارد و با افزایش شکستگی و فشار خون و دیابت و آلزایمر و سرطان و... مواجه هستیم.

دکتر ژاله مرتضوی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت نیز در این جلسه، پسماند را به دو بخش عفونی و غیر عفونی تقسیم کرد و گفت: هر ۱۵ بیمارستان شهرستان رشت(به غیر از شفا) اقدام به ایمن سازی زباله های عفونی می کنند؛ این در حالی است که ماهانه حدود ۱۱۰ تن زباله عفونی توسط بیمارستان های دولتی و خصوصی شهرستان تولید می شود.

وی حجم تولید زباله درمانگاه های دولتی و آسایشگاه سالمندان را حدود ۱۵۰۰ کیلوگرم در ماه دانست و متذکر شد: در سطح شهرستان رشت ماهانه حدود ۱۵۰ تن پسماند عفونی و تیز و برنده تولید می‌شود که تا ۹۵ درصد آن را مدیریت می کنیم؛ البته بخش باقی مانده مربوط به مکان های غیر مجاز پوست و زیبایی و آرایشگاه هاست.

رئیس مرکز بهداشت رشت از فعالیت یک شرکت جمع آوری پسماند عفونی در این شهرستان خبر داد و عنوان کرد: پسماندها را غیر عفونی می کنیم و به دفنگاه می بریم. مطب ها و مراکزی که با این شرکت قرارداد ندارند و پسماندهای عفونی خود را با پسماند شهری همراه می کنند، به دادگاه معرفی خواهند شد.

مرتضوی خواستار پوشش کامل لندفیل سراوان با شن و سم پاشی اصولی جهت جلوگیری از تکثیر مگس شد و اضافه کرد: در طرح نوروزی امسال ۲۹ هزار بازدید از واحدهای صنفی مرتبط با مواد غذایی را انجام دادیم و ۵۴ واحد را پلمب و ۱۲۲ نفر را به دادگاه معرفی کردیم؛ همچنین ۳۵۳۶ اخطار کتبی صادر شد.

محمدتقی تقی زاده، رئیس اداره حفاظت محیط زیست رشت نیز، با بیان اینکه در برخورد با واحدهای آلاینده محیط زیست تعارف نداریم و پس از اخطار کتبی، معرفی به دادگاه می کنیم، ادامه داد: پسماندهای صنعتی به دو بخش عادی و ویژه تقسیم می شود که پسماند ویژه به سراوان نمی رود.

وی منابع آلاینده رودخانه های رشت را شامل شیرابه و پساب صنعتی و بیمارستانی و فاضلاب خانگی دانست و متذکر شد: اگر از ورود فاضلاب خانگی به گوهررود و زرجوب جلوگیری کنیم، بار بزرگی از آلودگی این رودخانه ها را حذف کرده ایم.

محمدباقر بشردانش، معاون خدمات عمومی و محیط زیست شهرداری رشت نیز، با اشاره به پیگیری شورا و شهرداری برای بهسازی لندفیل سراوان پس از ۳۷ سال دفن زباله، اظهار کرد: شاهد پیشرفت ۸۶ درصدی پروژه بهسازی لندفیل سراوان هستیم.

وی با اشاره به فعال شدن ناوگان جمع آوری زباله های تفکیک شده در سطح شهر از چند ماه گذشته، خاطرنشان کرد: برای موفقیت تفکیک زباله از مبدا باید مراکز غیر قانونی جمع آوری را تعطیل کنیم.

معاون خدمات شهری شهرداری رشت همچنین از آغاز لایروبی رودخانه های رشت خبر داد و تاکید کرد: ساماندهی فاضلاب و جلوگیری از ورود آن به رودخانه در رفع آلایندگی ها موثر خواهد بود.

علی مقصودی، رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت نیز در ادامه، جامعه کارگری شهرداری رشت را ۹۱۴ نفره دانست و خاطرنشان کرد: میانگین روزانه جمع آوری زباله در رشت طی سال ۱۴۰۲ معادل ۵۳۰ تن بوده است.

وی سرانه تولید زباله در رشت را ۶۳۰ گرم در روز دانست و اضافه کرد: هم در کارخانه کود آلی و هم در لندفیل سراوان، تفکیک زباله در مقصد را انجام می دهیم و لذا زباله ارزشمند را دفن نمی کنیم.

رئیس سازمان مدیریت پسماند رشت، جداسازی صحیح، جمع آوری و بازیافت را لازمه مدیریت پسماند دانست و تاکید کرد: مدیریت پسماند نیازمند آموزش است و سال گذشته در ۱۵۰ مدرسه آموزش تفکیک زباله را ارائه کردیم.

مقصودی با بیان اینکه روزانه ۱۰ دستگاه خودروی جمع آوری زباله در شهر رشت فعال است، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۳۰۹ میلیارد تومان صرف جمع آوری و انتقال زباله های شهر رشت شد.

مسعود عباس نژاد، عضو شورای شهر رشت نیز در ادامه، همه شهرها و روستاهای استان گیلان را درگیر پسماند دانست و عنوان کرد: در ساماندهی لندفیل سراوان باید به دو معضل بوی نامطبوع و هجوم مگس ها توجه شود تا مردم منطقه آسیب نبینند.

وی از دستگاه های متولی خواست با جدیت برای سلامت مردم تلاش کنند و یادآور شد: دفن زباله در کنار رودخانه ها موجب آلودگی آب می شود و لذا جمع آوری پسماند شهری و روستایی باید در دستور کار قرار بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها و رخداد صاعقه در برخی استان‌های کشور
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد