Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- کارگردان فیلم میان صخره‌ها معتقد است: اکران فیلم‌ها بستگی به سیاست‌ها دارد و سیاست‌های غلط سبب می‌شود فیلم‌های کودک و نوجوان کمتر اکران شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، روز سوم سی و چهارمین جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوانان در حالی در اصفهان برگزار شد که 6 فیلم در بخش بلند داستانی، 2 فیلم در بخش کوتاه داستانی، 2 فیلم در بخش پونمایی کوتاه و 2 فیلم نیز در بخش وب سری  در 2 بخش کودک و نوجوان بر روی پرده سینماها رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینماهای ساحل و فلسطین در حالی میزبان این جشنواره در اصفهان هستند که بر خلاف 2 روز گذشته استقبال افزایش پیدا کرده بود.

اکران فیلم پسرم رسول در منطقه 15 شهرداری اصفهان در قالب سینما سیار، جنگ شادمانه "با ما بیا" در باغ نور، برپایی نمایشگاه محصولات فرهنگی در گذر فرهنگی چهارباغ، برپایی غرفه کودکان دوستار آب توسط شرکت آبفای استان اصفهان و برپایی جُنگ شادمانی در سرزمین خیال ویژه کودکان بستری در بیمارستان امام حسین (ع) از برنامه‌های جنبی این جشنواره در روز سوم بود. نکته قابل توجه در روز سوم عدم برگزاری نشست خبری فیلم بام بالا ویژه کودکان خلاف اعلام قبلی بود.

میان صخره‌ها فیلمی دارای پارادوکس و ویژه کودک و نوجوان است

در نشست خبری فیلم میان صخره‌ها مختار عبدالهی نویسنده و کارگردان این فیلم با اشاره به ایده این فیلم و پرورش فیلم‌نامه گفت: فیلم نمایش داده شده، کیفیت اصلی فیلم نبود و مشکل فنی در سینما باعث شد تا فیلم با کیفیت پایین‌تری پخش شود.

وی گفت: ایده اولیه این کار از روی مستند خط بغض که در لردگان ضبط شده بود گرفته شده و قرارم بر این بود که با یک کاراکتر فیلم را پیش ببرم اما به دلیل این‌که مخاطب فیلم کودک نیز بود یک کاراکتر دیگر به نام ایلما به این فیلم اضافه شد.

کارگردان فیلم میان صخره‌ها عنوان کرد: انتخاب بازیگر توسط یک فراخوان انجام شد و پس از گزینش 2 بازیگر اصلی برای این فیلم انتخاب شد و چند روز قبل از آغاز فیلم با بازیگران این فیلم کار شد و کار فیلمبرداری نیز تقریبا 38 تا 40 روز به طول انجامید.

وی درباره موسیقی این فیلم خاطرنشان کرد: عباسی، تلاش بسیار زیادی برای تهیه موسیقی این فیلم انجام داد و با دقت و ظرافت خاصی موسیقی این فیلم را تهیه کرد.

عبداللهی درباره جلب نظر کودکان و نوجوانان امروزی از این فیلم گفت: پارادوکسی که در فیلم وجود دارد، جوانان و نوجوانان شهری را به خود جلب می‌کند.

عدم اکران فیلم‌های کودک و نوجوان به سیاست‌های غلط باز می‌گردد

وی درباره درباره شانس اکران این فیلم گفت: به نظر من اکران فیلم‌ها بستگی به سیاست‌ها دارد و سیاست‌های غلط سبب می‌شود فیلم‌های کودک و نوجوان کمتر اکران شود اما به نظر من 70 درصد از مخاطبان از این فیلم راضی باشند. توجهات به سینمای کودک کاهش یافته و متاسفانه عدم حمایت‌ها سرمایه‌گذاری را کم کرده است.

کارگردان فیلم میان صخره‌ها تصریح کرد: من معتقدم مخاطب این فیلم کودک و نوجوان است و سخت کوشی 2 کودک و همزیستی با طبیعت از نکات قابل توجه در این فیلم است.

وی درباره فیلمبرداری این فیلم نیز گفت: علاقه‌مند بودم این فیلم به مستند نزدیک باشد و در شرایط جغرافیایی بسیار دشوار انجام شد، هر لحظه امکان اتفاق ناگواری نیز وجود داشت. احساس کردیم هرچه کار به مستند نزدیک باشد موفق‌تر خواهد بود.

رضا آل‌احمد، دستیار اول این فیلم در این نشست گفت: روزی که کار را شروع کردم، تصور این را نداشتم که کار بسیار دشوار شود و با همه مسائل از این فیلم راضی بودم و امیدوارم مخاطبان نیز راضی باشند.

در فیلم تیام تلاش شد فضای کرونایی حاکم بر جامعه بیان شود

در ادامه و پس از اکران فیلم تیام، امیر حسین عنایتی، کارگردان این فیلم در نشست‌خبری با بیان این‌که معتقدم مخاطب فیلم کودک باید کودکان باشند، اظهار داشت: کارگردانان باید تلاش کنند تا این نوع فیلم‌ها را برای کودک و نه درباره کودکان بسازند. بر این اساس من موضوع عاطفی میان مادر و کودک را انتخاب و سعی کردم فضای کرونایی حاکم بر جامعه در قصه موجود باشد، فیلمنامه نیز چندین‌بار بازنویسی شد تا تلخی‌های کرونایی را از فیلم حذف کنیم.

نجفی: بَلیطی بزرگمرد کوچک است/ ضرورت توجه آموزش و پرورش به سینمای کودکنگاهی به روز سوم جشنواره؛ قدیمی‌های سینمای کودک جشنواره را گرم کردندجشنواره کودک در بیمارستان امام حسین(ع) اصفهان به روایت تصوی

وی درباره امکان بازگشت سرمایه فیلم بیان کرد: با توجه به این‌که شرایط سینما مساعد نیست و اکران فیلم‌های سینمایی صف طولانی دارد از ابتدا با فرمت تلویزیونی فیلم را تولید کردیم.

فضای اکران خوبی در سینمای کشور برای اکران فیلم‌های کودک و نوجوان وجود دارد

کارگردان فیلم تیام با اشاره به عدم اکران فیلم‌های کودک پس از جشنواره تاکید کرد: من بر این عقیده هستم که ما فضای اکران خوبی در اختیار داریم چرا که سینماها معمولا یک یا دو سانس زنده در شب دارند و مابقی سانس‌ها آزاد است و سینما کودک می‌تواند از آن استفاده کند.

وی تصریح کرد: من به‌طور قطع در 50 درصد فیلم‌های خود از کشف استعدادها استفاده می‌کنم چراکه شخصاً از سینمای بدون حامی شروع کردم و در زمینه کارگردانی حامی به جز خانواده خودم نداشتم و بر این اساس سعی می‌کنم از افرادی که استعداد دارند اما فرصتی به آنها داده نشده است، در فیلم‌هایم استفاده کنم.

کرونا، ساخت فیلم در فضای بسته را دشوار کرده است

عنایتی در پاسخ به این سئوال که اغلب فیلم‌های جشنواره در فضای بومی ساخته شده و با توجه به پرداخت مناسب در تیام، چگونه به پوشش و گویش مناسب بختیاری در فیلم دست یافته است، گفت: باید به این نکته اشاره کنم که در شرایط کرونایی 2 سال گذشته، ساخت فیلم درفضای بسته و با بچه‌های کوچک سخت است، حتی  فیلم ما نیز قرار بود در ابتدا در شهرکرد ساخته شود اما سپس تصمیم گرفتیم فضای بازتری را انتخاب کنیم، شاید دلیل انتخاب این نوع فضاها توسط دیگر کارگردانان نیز همین است.

وی با اشاره به این‌که فضای کار را چندین بار رصد کردیم، خاطرنشان کرد: 50 درصد عوامل از جمله طراحان لباس بختیاری بودند که در طبیعی شدن کار موثر بود و برای بازیگر اصلی و نونهال فیلم نیز دوره‌های تمرینی داشتیم.

در ادامه اشکان حاج‌حسینی تهیه‌کننده فیلم، با بیان این‌که بر این اعتقاد هستیم که دغدغه کار کودک و ساخت فیلم قوی برای برگشت سرمایه را به شکل همزمان دارم، گفت: همیشه دوست داشتم کار کودک با رنگ و لعاب خوب بسازم. فیلم ما داستانی شاد مرتبط با دنیای کودکان است، تمام تلاش ما این بود که بازیگرانی از سراسر ایران داشته باشیم چراکه باید به همه استعدادها بها داده شود.

به گزارش تسنیم، سی و چهارمین جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان تا 2 روز دیگر در اصفهان ادامه دارد و روز چهارشنبه نیز مراسم اختتامیه این جشنواره در شهر تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 172/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فیلم های کودک و نوجوان اکران فیلم های کودک فیلم میان صخره ها کارگردان فیلم اکران فیلم ها سیاست های غلط سیاست ها فیلم کودک روز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، پوریا جلالی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود، اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برقراری ارتباط میان نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر و تشویق کتاب‌خوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

جلالی اضافه کرد: آخرین مهلت ثبت‌نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 749759

دیگر خبرها

  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • جست‌وجوها برای دیدار «یسنا دیدار» به روز چهارم کشیده شد
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب